OK tankstationen og vaskehal

Tankstationen okLille

SuperBrugsen Løkken kan også tilbyde billig benzin og diesel.

Hvis du tanker hos OK støtter du samtidig lokale foreninger i byen.

–          Vrendsted og omegns rideklub

–          Løkken Golf klub

Vi har et top moderne anlæg og er beliggende lige ved siden af SuperBrugsen.

Læs mere om OK Benzin her.

Svanemærket vaskehal svaneLille

Ny Super-moderne bilvaske-maskine til SuperBrugsen Løkken !

SuperBrugsen i Løkken, har netop fået installeret et helt nyt SoftCare pro 2 bilvaskeanlæg fra firmaet WashTec A/S.

Fantastisk Tørring

Maskinen leveres med et helt nyt tørresystem – Roterende FlexStream tagtørrer (roterer 270 grader).
Der er nye typer sidetørre-dyser, som vinkler luften i forhold til den nye tagtørrer og som i frekvens starter og slutter i takt med tagtørreren, som alt i alt bevirker, at vi opnår en samlet tørring, der er markant bedre end hidtil.
Specielt på bilens hæk kommer FlexStream rigtigt til sin ret, idet bilens hæk nu for første gang kan leveres stort set lige så tør som resten af bilen.

SofTecs !
Traditionelle børster slides ved vask, og derved afsætter de spor på bilens lak, efter mange vask vil disse afsætninger medvirke til at bilens lak får et mat udseende, dette er ikke tilfældet med SofTecs, efter 50 vaske med SofTecs har lakken bevaret den helt samme glans som ny.
Undersøgelser fra ADAC – MOTORWELT (Tysk bilklub med over 15 millioner medlemmer) understøtter, at SofTecs er den mest skånsomme bilvask af alle.

Teknik
SoftCarePro2 er en nyudvikling fra Europas største producent af bilvaskeanlæg, og repræsenterer den nyeste teknik med bl.a. FlexControl børstestyring, som automatisk vinkler børsterne efter bilens højde- og udformning og tilpasser børstetrykket individuelt.
Sammen med et nyt børstesystem opnås der tillige et forbedret vaske- og tørreresultat, og mindre risiko for at sidespejlene filtres ind i børstehårene og beskadiges.
Ved hjælp af frekvensomformere kører maskinen med variable hastigheder under vaskeprocessen, med deraf følgende reduktion i vasketiden.

Nyt Vaskeprogram
Sæsonvask er et nyudviklet vaskeprogram fra OK, programmet er specielt tilpasset årstidernes udfordringer til bilen. Nu behøver kunden ikke at bekymre sig om hvorledes hans/hendes bil bliver vasket bedst muligt i henhold til vejret og vejens beskaffenhed. Såfremt man vælger sæsonvask er maskinen programmeret til at vaske optimalt, f.eks. insektrens om sommeren og ekstra spuling og undervognsvask om vinteren o.s.v.

Luxusvask med superglans
Superglans er det seneste fremskridt inden for kemipålægning til bilvasken, SuperBrugsen Løkken tilbyder denne vask som efterlader en mere skinnende overflade efter hver vask end nogensinde set før.
Ved hver vask fjerner kemien snavs fra åbninger, udglatter ridser i overfladen på din lak og styrker det beskyttende akryl lag.

Superglans behandlingen øger overfladens evne til at skinne ved at jævne overfladen og giver dermed en effektiv vandafvisende effekt

Hjulvask
Et ”ømt punkt” i bilvask er ofte vask af fælge. SuperBrugsen Løkken har med store 21” tommer hjulbørster og integreret højtryk sikret sig det mest effektive på markedet.
Mogens Knudsen og hans personale glæder sig til at kunne tilbyde Danmarks bedste vask.

Navigation